Armin
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Re: Armin
Ta "metryka", którą w teorii możesz zamienić na "rodowód" to wciąż nic nieznaczący kawałek papieru. Równie dobrze sam mogłeś stworzyć w wordzie taką tabelkę, wpisać do niej dowolne treści i puścić na domowej drukarce, efekt jest dokładnie ten sam :-) Papier, który tylko wedle tego stowarzyszenia jest rodowodem.
Hodowcy doskonale wiedzą, że o koty nierasowe też się dba, wiem że to niesamowite, ale to prawda
Co więcej! Ci hodowcy w żadnym stopniu nie uważają siebie i swoich kotów za lepszy sort. Dodatkowo to właśnie legalni hodowcy są osobami, u których ludzie, którzy tak jak Ty pozwolili się oszukać, szukają wsparcia i rady.
Hodowcy doskonale wiedzą, że o koty nierasowe też się dba, wiem że to niesamowite, ale to prawda
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Ja również. Też mam "podróbkę"
I co z tego że ma zielone obwódki wokół źrenic, wibrysy wygięte nie w tę stronę i jedną nóżkę bardziej?
Rośnie jak na drożdżach, mruczy jak traktor, odważny i niezależny, póki co zdrowy i dla mnie najpiękniejszy kot na świecie.
Twój też taki będzie. Ucz się, dowiaduj się, zapewnij mu dobre warunki do rozwoju - zabawki, półki żeby mógł być wysoko.
Zadbaj o bezpieczeństwo - zamykaj porcelanę w toalecie, nie zostawiaj uchylonego czy otwartego okna itp itd a Twój kot odwdzięczy się żądaniem pieszczot o 4 rano, gonitwą za niewidzialnym wrogiem po Twojej twarzy, zrzuceniem z półki porcelanowej pamiątki z wycieczki żeby sprawdzić czy grawitacja nadal działa.
Będzie się działo
- fado123
- Agilisowy Rezydent
ja nie uważam że taki jest gorszy , ja moją Lilkę kochałam jak żadnego innego też była z pseud ale za szybko musiałam ją pożegnać , jak najbardziej zapewnić mu wszystko co najlepsze i będzie dobrze , tylko szkoda że ktoś Cię oszukał , ale takie czasy mamy
-
T2P
Dzisiaj Armin był u weterynarza na szczepieniu nr 2... wet stwierdził że z kotem jest wszystko w porządku i zalecił.. zmian żywienia z mokrego z torebki na zwykłe gotowane bądź surowe mięso.
Aktualnie Armin ma 3 miesiące i szukamy dla niego zabawki która wytrzyma dłużej niż 3-4h zabawy. Poniżej zdjęcie z resztki zabawki wędki z rybką

Aktualnie Armin ma 3 miesiące i szukamy dla niego zabawki która wytrzyma dłużej niż 3-4h zabawy. Poniżej zdjęcie z resztki zabawki wędki z rybką

-
T2P
Aktualnie kot ma 3 miesiące i 2 tyg i je wszystko juz... Nie ma problemu z pokarmami suchymi i mokrymi, odstwiamy mu sieciowa mokra karme i zastepujemy: skrzydelkiem z kurcZaka gotowanym, wolowina surowa, wątróbka drobiowa, jajko, serca drobiowe smakuje mu wszystko... Jeszcze rybke mu musze zlowic jakas
wkrotce jakies zdjecia podesle