Malibu Koci Eden Pl
-
agniechaxx
-
agniechaxx
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
-
agniechaxx
Dziewczyny chata wysprzatana.Porcje mieska juz przygotowane nawet TZ sie dziwi ze takie sprzatanie domu bylo a przeciez to nie grudzien.Wysokie drapaczki schowane co by sobie kicia krzywdy nie zrobila.Pufki i krzesla do stolu i parapetow poprzystawiane.Jednym slowem dom przygotowany na powrot rekonwalescentki.Ja miekka jestem a na widok krwi to normalnie mdleje niewazne gdzie jestem i czyja to krew.Czy na rance po zabiegu widac jakies krwawe slady?
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
-
agniechaxx
Witam po nie przespanej nocy.Malibu juz od wczoraj w domu wszedzie jej pelno biega,skacze i dom chce poprostu rozniesc
Wiecie opisze wam zachowanie mojej koty po powrocie do domu bo wydaje mi sie ze to bylo dziwne.Po przyjezdzie do domu Malibu przespala tylko godzine w miedzy czasie skozystala z kociego wc.I sie zaczelo zaraz zaczela sie dopominac o jedzenie wiec dostala troszke sosiku z saszetki z drobiu ale to pomoglo tylko na 30minut potem dalej placz wiec karmilam ja co godzinke po malych dawkach kurczaczka z saszetki i z kazda minuta moja kota dostawala wiecej sil witalnych <shock> Jak zaczela szalec o osmej wieczor to skonczyla po osmej rano dnia nastepnego.Doslownie to byl kot na jakims niezlym dopalaczu skakal,gryzla wszystko i biegala jak by ja gonilo stado demonow <diabeł> i tak cala noc oczywiscie robila przerwy tylko na jedzenie.A oczy spojowki miala caly czas powiekszone na maksa normalnie oczy nacpanego narkomana.Dopiero po osmej rano oczy zrobily sie normalne i kot teraz zaczela sie wyciszac nawet spi na stole mam nadzieje ze wstanie juz normalna
Tej nocy nie zapomne do konca zycia.A cha tutaj nie zakladaj nic na miejsce pooperacyjne nawet nie daja sreberk ranka malutk tylko dwa szwy i to rozpuszczalne wiec tez musze pilnowac czy nie lize ranki normalnie koszmar