Malibu Koci Eden Pl

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
agniechaxx

Post autor: agniechaxx »

No i stalo sie moja dziewczynka od trzech godzin jest w klinice na sterylce ;-( moge ja odebrac dopiero po siedemnastej (matko a czas sie tak wlecze).W domu dziwnie cicho i pusto.Ciesze sie ze te najgorsze godziny po wybudzeniu z narkozymoja spedzi pod opieka weta. :zalamka:
agniechaxx

Sorki nawet dzis byki robie w pisaniu ale nie moge sie na niczym skupic <oops>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Będzie dobrze, trzymamy kciuki :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Będzie dobrze, najgorsze jest to oczekiwanie :hug: :ok:
Migotka

Post autor: Migotka »

Będzie dobrze, musi być! Może spróbuj się czymś zająć, upiecz ciasto, poodkurzaj... ;) Albo przygotuj sobie porcje kurczaczka na kolejne dni dla Malibu... Na pewno nie pogardzi tym smakołykiem... :)
agniechaxx

Dziewczyny chata wysprzatana.Porcje mieska juz przygotowane nawet TZ sie dziwi ze takie sprzatanie domu bylo a przeciez to nie grudzien.Wysokie drapaczki schowane co by sobie kicia krzywdy nie zrobila.Pufki i krzesla do stolu i parapetow poprzystawiane.Jednym slowem dom przygotowany na powrot rekonwalescentki.Ja miekka jestem a na widok krwi to normalnie mdleje niewazne gdzie jestem i czyja to krew.Czy na rance po zabiegu widac jakies krwawe slady?
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Będzie dobrze :ok:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Nie widać, bo brzuszek będzie cały umazany srebrzanką, a poza tym kicia na pewno dostanie kaftanik, więc będzie zakryty.
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

będzie dobrze :kotek:
agniechaxx

Witam po nie przespanej nocy.Malibu juz od wczoraj w domu wszedzie jej pelno biega,skacze i dom chce poprostu rozniesc :-x Wiecie opisze wam zachowanie mojej koty po powrocie do domu bo wydaje mi sie ze to bylo dziwne.Po przyjezdzie do domu Malibu przespala tylko godzine w miedzy czasie skozystala z kociego wc.I sie zaczelo zaraz zaczela sie dopominac o jedzenie wiec dostala troszke sosiku z saszetki z drobiu ale to pomoglo tylko na 30minut potem dalej placz wiec karmilam ja co godzinke po malych dawkach kurczaczka z saszetki i z kazda minuta moja kota dostawala wiecej sil witalnych <shock> Jak zaczela szalec o osmej wieczor to skonczyla po osmej rano dnia nastepnego.Doslownie to byl kot na jakims niezlym dopalaczu skakal,gryzla wszystko i biegala jak by ja gonilo stado demonow <diabeł> i tak cala noc oczywiscie robila przerwy tylko na jedzenie.A oczy spojowki miala caly czas powiekszone na maksa normalnie oczy nacpanego narkomana.Dopiero po osmej rano oczy zrobily sie normalne i kot teraz zaczela sie wyciszac nawet spi na stole mam nadzieje ze wstanie juz normalna ;-( Tej nocy nie zapomne do konca zycia.A cha tutaj nie zakladaj nic na miejsce pooperacyjne nawet nie daja sreberk ranka malutk tylko dwa szwy i to rozpuszczalne wiec tez musze pilnowac czy nie lize ranki normalnie koszmar :-(
Zablokowany